Да си на 19 години и да си искан усилено

...
Да си на 19 години и да си искан усилено
Коментари Харесай

"Барселона" или "Ювентус" - луксозният избор на 19-годишната звезда на "Аякс"

Да си на 19 години и да си желан интензивно от първенците на Испания, Италия и Франция е нещо, с което не може да се похвали всеки футболист на тази възраст. Капитанът на " Аякс " Матайс де Лихт прикова погледите към себе си с впечатляващо показване и умения на водач, като в този момент има лукса да избира къде да продължи кариерата си.

Централният бранител беше определян за несъмнено ново попълнение на " Барселона ", който преди този момент притегли съотборникът му в " Аякс " Френки де Йонг против 75 милиона евро. Сега в челна позиция за подписа на Де Лихт е " Ювентус ", твърди " Скай спортс " в Италия.

Според информацията 19-годишният младеж е избрал да заиграе в италианския първенец, който ще заплати 70 милиона евро за прехвърлянето.

Де Лихт беше в основата на мощния сезон на " Аякс. Тимът записа дубъл в Холандия и стигна до полуфиналите на Шампионската лига, като беше на секунди от това, да се класира за финала в шампионата.

Ди Лихт се утвърди в националния тим на Холандия, който стигна до сребърните оценки в Лигата на нациите след загуба от Португалия във финала. След дуела Де Лихт призна, че звездата на " Ювентус " Кристиано Роналдо се е опитал да го убеди да се причисли към италианския първенец.

" В началото не го разбрах добре. Бях малко сюрпризиран и се засмях, само че не споделих нищо ", съобщи Де Лихт след случката с Роналдо.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР