Да си купиш първата кола „Трабант” с парите от закуските

...
Да си купиш първата кола „Трабант” с парите от закуските
Коментари Харесай

Ученик съживява стари трабанти

Да си купиш първата кола „ Трабант” с парите от закуските и да натрупаш цялостен автопарк. Не единствено е допустимо, само че и той го е направил. Страстта към старите коли на 16-годишния Кристиан избухнала, когато бил доста дребен. Първият си „ Трабант” закупил още като петокласник.

„ Винаги съм имал тръпката от притежаването на ретроавтомобил. Още, когато дядо ми караше „ Москвич ", който той наричаше " Белия лебед ", една от детските ми фантазии беше да владея точно подобен автомобил. Започнах скрито да си групирам пари и след известно време със спестената сума закупих първия си „ Трабант” - ето този Бежко”, описа Кристиан Димитров пред Нова тв.

С появяването на „ Бежко” момчето изправило косите на майка си, само че пък срещнало поддръжката на татко си. „ На неговата възраст се занимавах с механически кръжоци и ми беше доста забавна неговата концепция. За начинанието му получихме нахокване от майка му, защото го запазихме в загадка от нея. Идеята Кристиан да се занимава с техника ми хареса много”, показа бащата на момчето Красимир Димитров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР