Да си купиш жилище в Лондон е много скъпо, особено

...
Да си купиш жилище в Лондон е много скъпо, особено
Коментари Харесай

Можете да спечелите луксозен дом за £3,2 милиона плюс кола, ако отговорите на един въпрос

Да си купиш жилище в Лондон е доста скъпо, изключително в случай че става въпрос за един от най-скъпите квартали на английската столица. Въпреки това една компания дава опция на всеки да завоюва напълно обзаведен първокласен дом за 3,2 милиона паунда в Найтсбридж дружно с автомобил за 56 хиляди паунда.

Условието е искащите да се включат в една игра, като таксата за присъединяване е 10 паунда.

Платформата Your Laddr предлага къщи като премия, като въпросната включва три спални и две бани. Към залога е и джип Wrangler, написа Business Insider.

Условията към претендентите е да са пълнолетни и да живеят във Англия. Те би трябвало да изиграят играта " Забележи къде е топката ". Става въпрос за фотография, на която е изобразено игрище, а на напред във времето крикет състезател хваща топка. Тя самата обаче липсва и би трябвало да бъде открита.

Това е първият кръг от надпреварата. След като участниците открият топката, те би трябвало да платят таксата от 10 паунда и да бъдат позволени до идващия кръг, който ще продължи до края на септември.

Уловката е, че парцелът ще бъде извоюван единствено в случай че бъдат продадени 380 хиляди билета за присъединяване или другояче казано ако се включат най-малко толкоз хора в играта. В противоположен случай събраните пари ще бъдат дадени като премия на спечелилия.

Съдия на надпреварата ще бъде професионален състезател на крикет, като той ще дефинира къде тъкмо се намира търсената топка. Този, който е дал най-близко съмнение, ще завоюва. Ако са повече от един, ще бъде определен победител на инцидентен принцип. Останалите ще си разделят по 10 хиляди паунда.

Голямата премия включва цялата къща, платени налози и такси по нея за една година напред, автомобила със сплатена застраховка, винетки и паркинг.

Снимки на жилището и на автомобила можете да видите в нашата изложба.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР