Да си крал идва с редица привилегии. И една от

...
Да си крал идва с редица привилегии. И една от
Коментари Харесай

Необичайният навик на крал Чарлз

Да си крал идва с редица привилегии. И една от тях е да не си задължен да обясняваш странните си привички, както и да изискваш от личния състав да съблюдава не по-малко ексцентрични условия, които касаят метода ти на живот.

Чували сме, че кралица Елизабет не е понасяла сандвичи с квадратна форма, както и че се е наслаждавала на чашка джин със закуската. Ето че към този момент знаем и кое е обичаното пиво на сина й крал Чарлз, с помощта на разкритията на един трансилвански граф.

Тибор Калноки споделя, че е другар с Чарлз и разкрива какво е консумирал той по време на гостуването му в Трансилвания. " Обича мартини преди вечеря, това е несъмнено ", споделя графът пред Channel 4.
 Снимка 595659
 

Но не просто мартини - Чарлз безусловно постоянно употребява обичания си коктейл от личната си чаша, която носи на всички места, когато пътува. От Mirror пък настояват, че кралят обича и джин тоник, и е много придирчив към храната и напитките.

" Винаги носи със себе си обичания си алкохол по време на пътувания в чужбина, с цел да е сигурен, че има тъкмо това, което желае да пие. Може да звучи необичайно, само че за Чарлз е изцяло разумно ", разкрива източник на изданието.
 Снимка 434824
 

За разлика от него брачната половинка му Камила е почитател на виното и даже е президент на Асоциацията на винопроизводителите на Англия. " Първо, обичам вино. Второ - татко ми беше във винения бизнес и съм отраснала като дете, пиещо вино, разредено с вода ", цитират кралицата-консорт от Mirror.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР