Да си известна личност не е чак толкова лесно, колкото

...
Да си известна личност не е чак толкова лесно, колкото
Коментари Харесай

Как Хари Стайлс се е измъкнал от въоръжен грабеж

Да си известна персона не е чак толкоз елементарно, колкото множеството хора си мислят, тъй като и на звездите от време на време има се случва да претърпяват неприятни случки.
 Хари Стайлс, премиите BRIT и Gucci тоалетът на изпълнителя
Цървулите на Хари Стайлс

Поредна фешън провокация

В предаването на Хоуърд Стърн за радио SiriusXM Хари Стайлс показа, че на Свети Валентин няколко мъже са се пробвали да го ограбят, като даже са го заплашили с нож.

Стайлс прецизира, че на празника на влюбените е решил да направи вечерна разходка из улиците на Хампстед, кварталът, в който живее, слушайки музика. Бил е без защита, тъй като избира когато може да бъде самичък, с цел да не си мислят хората, че се е възгордял прекомерно доста.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от @harrystyles на Дек 12, 2019 в 8:17 PST

В един миг обаче няколко мъже го заобикалят и го питат дали желае да си купи канабис. Стайлс, несъмнено, отхвърля, само че тогава бива запитан какво може да предложи той.

След като дава на нападателите си пари в брой, които е носил със себе си, те желаят от него да отключи телефона си и да им го даде. Хари Стайлс обаче отхвърля да го направи, тъй като не е желал да загуби всички фотоси, контакти и записи на песни, които е съхранявал на устройството си.
 Ансел Елгорт, Езра Милър, Little Nas X, Хари Стайлс и модата с грима при мъжете
Грим за мъже - наклонността на 2020 година

Какво да чакаме измежду звездите

Това ядосва мъжете и един от тях повдига блузата си, с цел да види изпълнителят, че носи нож със себе си. Тогава и шансът на Стайлс се усмихва, тъй като две коли се задават по улицата и той употребява момента, с цел да побегне. За благополучие нападателите не са го последвали, само че и нито една от колите не е спряла, с цел да му помогне.
 Хари Стайлс, албумът му Fine Line, Камил Роу и изневерил ли е изпълнителят
Изневерил ли е Хари Стайлс на някогашната си

Албумът Fine Line може да крие някои отговори

Измъкването му не е било изключително елементарно, тъй като е носил панталони с необятни крачоли, с които се тича много мъчно. Хари Стайлс твърди, че мъжете не са имали визия кой е той и че просто са желали да вземат каквото могат от него, написа CNN.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР