Да си хвърляш боклуците от колата, докато шофираш, не те

...
Да си хвърляш боклуците от колата, докато шофираш, не те
Коментари Харесай

Грозна постъпка от шофьор на Ауди

Да си хвърляш боклуците от колата, до момента в който шофираш, не те прави доста готин, а тъкмо противоположното.

Емил Матов написа в обществената мрежа Facebook, че е станал очевидец на грозна постъпка. Шофьор, ръководещ лек автомобил с марката " Ауди " е изхвърлял боклуците си през прозореца.

С умения на снайперист и акуратност на акуратен сапьор, водачът на Ауди-то е " обстрелял "  Емил Матов с празна кутия от цигари. Малко по-късно е изхвърлил и чашка за кафе.

Потребители на Facebook осъдиха грозната постъпка на водача.

" На такива им крещя паразити! ", написа Стефан Кръстев.

" Онзи ден една докторица и мъжът до нея си изхвърлиха чашите от кафетата по същия метод! Мислех и аз да ги качвам, само че ги настигнах, освирих ги и " благодарих " по нашенски. Дано са се усетили и не го вършат повече ", коментира Роза Атанасова.

" Български патент! Никъде по света я няма тая скотщина ", безапелационна е Женя Попова.

Междувременно във Англия измислиха метод по какъв начин да наблюдават за водачи, изхвърлящи отпадъци през прозорците на колите си.

Оборудваните с изкуствен интелект (AI) камери ще бъдат конфигурирани в идващите седмици по пътищата в опит да бъдат залавяни водачи, които замърсяват, осведоми The Metro.

Нарушителите може да бъдат глобявани с до 100 паунда (126 долара), съгласно изданието.

Това е пилотен интервал за самодейността, проведена от National Highways, която се грижи за поддръжката и подобряването на положението на основните пътища в страната.

Камерите ще изпращат автоматизирано фотосите на управляващите, виновни за налагането на глобите, което значи, че на чиновниците на реда към този момент няма да им се постанова да преглеждат часове със записи.

Камерите в началото ще бъдат конфигурирани в югоизточната част на Англия, осведоми The Telegraph.

В страната има възходяща угриженост по отношение на замърсяването по автомагистралите. От организацията Clean Up Britain оповестиха през февруари, че ще потърсят правосъдна отговорност от National Highways, в случай че обстановката със замърсяването не се усъвършенства.



Снимка: Емил Матов
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР