Да си екшън звезда въобще не е лесно, защото актьорската

...
Да си екшън звезда въобще не е лесно, защото актьорската
Коментари Харесай

Живот, изпълнен с болка - проблемите на Силвестър Сталоун с гърба

Да си екшън звезда изобщо не е елементарно, тъй като актьорската специалност е обвързвана с доста опасности, които на пръв взор са невидими от феновете.
 Защо Систин Сталоун (една от дъщерите на Силвестър Сталоун) е ходила с джобно ножче на учебно заведение
Защо една от дъщерите на Силвестър Сталоун е ходила с джобно ножче на учебно заведение

И то в четвърти клас

Силвестър Сталоун знае това доста добре, тъй като персонално е изпитвал компликациите на травмите и пострадванията, които се случват от време на време по време на фотоси.

В The Family Stallone артистът споделя, че към момента изпитва болки от контузия, която е претърпял по време на фотосите на " Непобедимите " (2010 г.). Тогава в една една сцените той е имал битка със Стийв Остин, която е приключила с мъчителни увреждания на гърба на Сталоун.
 Снимка 654448

В резултат на случилото се е претърпял няколко интервенции, само че и до ден сегашен изпитва болки в гърба, написа Metro.co.uk.

И въпреки да има нещо сантиментално в това даден артист да извършва самичък каскадите си, Сталоун поучава сътрудниците си да не го вършат, тъй като следствията могат да бъдат доста неприятни и за цялостен живот. 
 Когато Силвестър Сталоун се е срамувал да бъде татко
Когато Силвестър Сталоун се е срамувал да бъде татко

Откровено за един от най-тежките му моменти в живота

Силвестър Сталоун е претърпял шест интервенции на гърба, като също по този начин във врата си има сложена железна пластина и тук-там има гръбначни сраствания. Съпругата му Дженифър Флавин споделя, че артистът постоянно се е опитал да замаскира болката, когато е към фамилията си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР