Да си член на кралско семейство не е лесно. Всяка

...
Да си член на кралско семейство не е лесно. Всяка
Коментари Харесай

Меган Маркъл представи модната си линия и хвърли всички в шок СНИМКИ

Да си член на кралско семейство не е елементарно. Всяка поява пред обществото става под прицела на стотици обективи на камери.

В този случай е належащо постоянно да изглеждаш добре, а херцогинята на Съсекс постоянно се оправя чудесно с тази задача.

Наскоро Меган реши да стане и дизайнер на облекла.

Бивша другарка на Меган Маркъл описа какъв гнусен човек е херцогинята

На 12 септември бе показана нейната фешън линия за женски облекла. Но публиката не обсъждаше новите премени на някогашната актриса, а самият неин външен тип.

Меган Маркъл изобщо не понижи темпото след раждането на сина си. При това младата майка постоянно извежда детето на открито.

За желанията си за нова фешън линия херцогинята разгласи това лято. Меган си сътрудничи в това си начинание с марки като Marks & Spencer, John Lewis & Partners, Jigsaw и Misha Nonoo.

Проектът е ориентиран към благородно дело - да се поддържа фонда Smart Works.

Меган Маркъл избяга незабавно в Ню Йорк, изостави брачен партньор и наследник

Тази организация оказва помощ на безработни дами да се преквалифицират и да си намерят нова работа. На дамите също се подпират облекла, вършат се прически и грим.

Акцията се свежда до следното: когато вие купувате нещо от стилната сбирка, същото нещо попада в ръцете и на бедна жена.

"След преместването ми във Англия за мен бе доста значимо да се срещат с представители на локални общности и организации, които поставят социална активност, с цел да може колкото се може повече да им оказа помощ да разширят своето въздействие ", съобщи Маркъл преди началото на мероприятието.

Източници оповестиха за изданието Vanity Fair, че Маркъл е работила доста старателно върху своята сбирка и не един път е посещавала офиса на Smart Works.

Херцогинята на Съсекс фактически е имала доста положителни хрумвания е взимала ефективно присъединяване в развиването на плана.

Колекцията не е голя,а единствено пет облекла: рокля, бяла риза, блуза, черни панталони и чанта.
Презентацията се организира на покрива на един от стилните бутици в Лондон - John Lewis & Partners.

При това по време на дефилето херцогинята на Съсекс изглеждаше много ефектно. Деловият жанр в действителност ѝ отива.

Изборът ѝ бе паднал върху риза и панталони от личната ѝ сбирка.

Визията бе допълнена от колан и обувки с висок ток с карамелен цвят.

На ръката на херцогинята бе забеляна гривна на принцеса Даяна.

Трябва да се напомни, че Меган Маркъл не бързаше да отслабва след раждането си. Но на презентацията тя порази всички със стройната си фигура и превъзходните си коси.



Целта на акцията е не да събира пари, а действително да се помогне на нуждаещите се. Меган показа в Инстаграм, че тя желае "да даде опция на дамите да наподобяват и да се усещат на 100% ".

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР