Да си част от кралското семейство на влиятелна монархия като

...
Да си част от кралското семейство на влиятелна монархия като
Коментари Харесай

Още за инцидента със самолета на кралицата-косорт Камила

Да си част от кралското семейство на авторитетна монархия като Англия допуска много работа. И чести пътувания. Последното, което актуалната кралица-консорт предприе, обаче не беше служебно.

Преди малко повече от седмица Камила отпътува за Индия, където прекара времето си в известен холистичен център дружно със свои другари. На връщане от Бенгалуру самолетът, с който тя пътува, претърпява случай.

Boeing 777-200ER на Британските авиолинии явно се е сблъскал във въздуха с птица по трасето от Индия до Лондон, както демонстрират фотоси, оповестени в обществените мрежи. За благополучие това по никакъв метод не се е отразило на сигурността на полета или здравето на пасажерите.

Въпреки това от People оповестяват, че 75-годишната Камила по принцип страда от боязън от хвърчене. Въпреки честите пътувания около уговорките на Чарлз, очевидно тя по този начин и не е преодоля този собствен боязън.
 Снимка 581253
От Бъкингамския замък няма формален коментар за случая със самолета, само че пък представител на Британските авиолинии е съобщил, че самолетът се е приземил сполучливо и пасажерите са слезли от него, както при всеки различен полет.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР