Да си част от кралското семейство може да ни се

...
Да си част от кралското семейство може да ни се
Коментари Харесай

Ако беше член на кралското семейство, трябваше да спазваш следните модни правила

Да си част от кралското семейство може да ни се коства като безкрайна поредност от всемирски събития, на които аристократите имат опция да разходят скъпи рокли и бижута, до момента в който се срещат с VIP персони от целия свят.

Освен с доста привилегии обаче, животът на кралска персона е обвързван и със също толкоз (ако не и повече) ограничавания. Те постоянно се отнасят както до обикновени детайли от всекидневието, по този начин и значима част от представянето в обществото, каквото е облеклото.



Така да вземем за пример сте чували, че на дамите от кралското семейство не им е разрешено да обличат ноктите си в ярки цветове – те могат да носят единствено прозрачен лак за нокти или най-вече светлорозов. Освен с обичайния етикет, особите от време на време би трябвало да се преценяват и с персоналния усет на Елизабет II – Кейт Мидълтън заобикаля да носи обувки на платформа, каквито кралицата не харесва .

Някои от условията за външен тип може да са ненужни, други са изцяло нужни, а трети изненадват със своята съобразителност. Вижте още от стилните правила, които кралското семейство би трябвало да съблюдава, в галерията.



Към галерията >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР