Да, ще има вицепремиер от нашата квота, редно е да

...
Да, ще има вицепремиер от нашата квота, редно е да
Коментари Харесай

Три са спряганите имена за наследник на Валери Симеонов във властта

" Да, ще има вицепремиер от нашата квота, в реда на нещата е да има. Дебатът продължаваше когато аз напуснах съвещание, останаха единствено тримата водачи " Това сподели Искрен Веселинов от Вътрешна македонска революционна организация. Той не скри, че Борис Ячев, Християн Митев и Марияна Николова са спряганите имена за мястото на Валери Симеонов.

" Валери Симеонов ще се върне в парламента и ще работи. Не виждам нищо чудно в това, практика е. Той ще има принос за работата в парламента. Тонът се промени и фактът, че се говори лице в лице, е доста окуражаващ ", допълни той.

" На протестите гледаме като на реални проблеми, които се извеждат от хората. Смятаме, че гласът на хората трябва да бъде чут ", каза още Веселинов.

" ОП имахме доста изказвания, които не бяха в подкрепа на данъка на старите коли. Самата скала бе силно критикувана от нашите депутати. Готови сме да го поставим отново на дебат. 30-40% увеличение на един данък е твърде много. Запознахме се с мотивите на ветото на президента и не са си свършили много добре работата от президентството. Не е справедлив процентът на увеличение. Не говорим за отмяна на ветото, а за промяна или отсрочване. Ще предложим варианти на колегите от ГЕРБ и сме готови да ги инициираме ", добави в заключение той.

Припомняме, че по-рано днес Валери Симеонов, Волен Сидеров и Красимир Каракачанов се събраха на коалиционен съвет в кабинета на Бойко Борисов в Министерски съвет. Каракачанов бе принуден да напусне срещата заради ангажимент, но малко по-късно се върна. Всички депутати от НФСБ бяха привикани по време на разговора , а първият партиен лидер, който напусна окончателно сградата на МС бе Волен Сидеров.

ОЧКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР