Да седнеш да обядваш и да ти поднесат салата с

...
Да седнеш да обядваш и да ти поднесат салата с
Коментари Харесай

Ще ви стане лошо! Софиянец си поръча салата в известен столичен хотел, изпод марулата му се показа нещо страшно! (СНИМКА)

Да седнеш да обядваш и да ти поднесат салата с червеи - това може да се случи единствено в България!

" Не яжте в ресторанта на този хотел, в случай че не сте фенове на " екзотичния " усет на червеи, хлебарки и всевъзможни други твари. Защото по-късно, което видях, мога да чакам всичко " - това написа до hotarena.net засегнат и отвратен клиент на въпросния ресторант.

Човекът си поръчал нещо напълно обикновено - свежа зелена салата. И зачакал да му я донесат.

Когато поръчката му пристигнала, той с смут забелязал, че салатата фактически е свежа. Толкова свежа, че чак жива и мърда. В купата шавали живи червеи. При това не един, а цели четири броя.

" Не можех да допускам какво виждам. Живи червеи се изтягат умерено измежду листата от маруля. Извинявам се, че съм обстоен, само че едвам се сдържах да не повърна. Ако на мое място беше жена, то щеше да опищи целия хотел. И с право ", продължава описа си пострадалият.

Безумията обаче не свършват дотук. Клиентът мигновено повикал основния управител на хотела и го предиздвикал да огледа находката в салатата. А реакцията му го оставила без думи. Мениджърът даже не се извинил. " Не сподели нито едно " извинете ", " скърбя ", " няма да се повтори "... Нищо. Погледна ме безучастно, взе чинията, занесе я в кухнята и предложи да ми върне сумата от 6 лв. " , споделя столичанинът и признава, че не знае от кое е по-отвратен и гневен. От " скъпата " находка в салатата си или от неуместното отношение на личния състав и шефа. На това място, водещо се влиятелно и с грижа към клиентите.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР