Да седне на стола на менторите в музикално риалити –

...
Да седне на стола на менторите в музикално риалити –
Коментари Харесай

Рени напира за жури в Гласът на България

Да седне на стола на менторите в музикално риалити – на това се надява фолкпевицата Рени. Изпълнителката на „ Ден след ден “ е безапелационна, че е подготвена на сходно предизвикателство.

Предвид че „ Гласът на България “ сега е единственото певческо шоу, чиято подготовка за идния сезон трескаво тече, почитатели допускат, че точно в тази посока е отправила погледа си Рени.

Във всеки един от форматите бих могла да се включа и да вземам участие, само че продуцентите си имат свои хора, които са непрекъснатото наличие. Има си хора, които би трябвало да бъдат стартирани и показвани

разяснява певицата пред Signal.bg. Рени добавя още, че съгласно нея сходни излъчвания обезличават участниците. „ Трудно може да се забележи някой. Дори по-късно да желаят да създадат нещо, мъчно може да пробият.

Успяват, може би, тези, които са най-добре финансово подплатени “, споделя още певицата, чиито последни планове провокираха известно неодобрение у почитателите й поради по-разголената й визия и провокативно държание. Самата Рени обаче няма проблем с това, като отсича, че точно с тези козове в ръкава се пробива в шоубизнеса сега.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР