Да се взима от детските надбавки е много грозно, не

...
Да се взима от детските надбавки е много грозно, не
Коментари Харесай

Синдикатите на МВР: Бесни сме!

Да се взима от детските надбавки е доста грозно, не мога да го разясня. Това е безнравствена позиция на народните представители. Това съобщи в ефира на Bulgaria ON AIR заместник-председателят на УС на Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи Илия Кузманов.

"Ние не се върнахме на изходна позиция, а ни върнаха, само че най-малко този път имаше една среща да обсъдим вероятно нарастване на заплатите ", сподели още той.

По думите му в системите на Министерство на вътрешните работи има "страшен недостиг на правила ".

"Разговорите с Борисов и профсъюз "Огнеборец " не ни засягат, ние не сме ги приели ", уточни Илия Кузманов и добави, че този път не става въпрос за засегнатост, а за яд.

"Ние сме гневни. Подценяват интелигентността на гражданското общество. Това, което желаеме, не сме си го измислили ", съобщи той.

"Когато 2017 година протестирахме 7 месеца, когато съвсем никой отново не ни обърна внимание, заплатите бяха 660 лева, в този момент доближават 960 лева Това е неземната сума, която взимат чиновниците на Министерство на вътрешните работи ", изясни Кузманов.

Той показа, че демонстрациите ще бъдат мирни - с надписи и включени лампи на полицейските коли.



"Някои началници в Министерство на вътрешните работи, които биха желали да се опитат да сплашат нашите сътрудници, ще ги оповестяваме в медиите всеки ден. Ако някой желае да стане прочут, да опитва ", безапелационен беше зам.-председателят на УС на Структурни фондове на чиновниците в Министерство на вътрешните работи.

Той бе безапелационен, че в случай че до петък няма опрощение, няма придвижване по техните претенции и не за сметка на детските надбавки, на 20 ноември ще има народен митинг пред Народното събрание.

Кузманов заяви и че към този миг няма информация за ранени служители на реда след снощния митинг пред Вътрешна македонска революционна организация.



"Много са дефицитите в Министерство на вътрешните работи, може да отделим цяло предаване, служителите на реда си купуват сами белезници, униформи и така нататък Трябва да се чуе какво желаят жителите, дефицитите са освен в белезниците и униформите ", сподели още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР