Да се вярва, че западните санкции срещу руския бизнес могат

...
Да се вярва, че западните санкции срещу руския бизнес могат
Коментари Харесай

Медведев: Западните санкции няма да повлияят на Кремъл

Да се има вяра, че западните наказания против съветския бизнес могат да имат резултат върху държавното управление в Москва е „ неуместно “, счита зам.-председателят на Съвета за сигурност Дмитрий Медведев.

Санкциите единствено ще консолидират съветското общество и няма да провокират неодобрение у управляващите, разяснява той в изявление за организация РИА „ Новости “. Западът наложи редица наказания против Русия поради нахлуването ѝ в Украйна, само че месец след началото на войната Кремъл твърди, че ще продължи нападението, до момента в който не извърши задачите си за „ демилитаризация и денацификация “ в страната, написа „ Ройтерс “.

Някои от глобите са ориентирани към компании и предприемачи, свързвани с президента Владимир Путин, други засягат и държавни чиновници и техните фамилии.

„ Нека се запитаме – може ли някой от тези огромни предприемачи да има най-малкото въздействие върху позицията на управлението на страната… Откровено ви споделям – не, няма метод “, разгласи Медведев.

По думите му изследванията на публичното мнение демонстрират, че 3/4 от руснаците поддържат решението на Русия за „ специфична военна интервенция “ и още повече поддържат Путин.

Той обърна внимание и на руснаците, които приказват срещу нашествието, до момента в който са отвън Русия. „ Можете да сте недоволни от някои решения на управляващите и да критикувате управляващите – това е обикновено. Но не можете да вземете отношение против страната в такава сложна обстановка, тъй като това е изменничество “, разяснява още някогашният президент.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР