„Да се въведат в националното законодателство всички елементи от Конвенцията

...
„Да се въведат в националното законодателство всички елементи от Конвенцията
Коментари Харесай

Ивелин Николов: Рашков и Минеков да сключат първия гей брак в България и да си направят Полиция на мисълта

„ Да се вкарат в националното законодателство всички детайли от Конвенцията на Съвета на Европа за предварителна защита и битка с насилието против дами и домашното принуждение, свързани с насилието против дами и домашното принуждение “. Това буквално гласи една от точките в съдружното съглашение.

Честито на всички дали своят вот за новата ляво-либерална коалиция " Хибрид ". Предполагам, че след приемането на Истанбулската спогодба, суперминистър Асен персонално ще следи за спазването й. А с цел да ни убедят в правотата на новите ляво-либерални полезности Рашков и Минеков ще сключат първия гей брак в България. След това двамата ще основат ново Министерство на културните вътрешни работи, което ще разполага с Полиция на мисълта. Помечтайте си самоуверено нови комунисти. Времето е ваше. Поне към този момент. Това написа на стената си във фейсбук по този мотив публицистът Ивелин Николов.
свързани новини50520преди 23 часа
Въпреки обещанията за цялостна бистрота, цялостният текст на документа не беше оповестен.

Николов цитира в поста си Tribune.bg, който разполагал с копие и в детайли разглеждал написаното от сътрудниците в новата четворна коалиция.

Точката е на стр. 106 от глава „ IV. Европейски въпроси и НАТО “.

Интересно е присъединяване на Българска социалистическа партия в списването на съглашението, защото социалистите са най-големите критици на конвенцията, а Корнелия Нинова неведнъж е уверявала, че Българска социалистическа партия в никакъв случай не биха подкрепили.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР