Да се върне в Китай иска младият певец Кристиан Костов.

...
Да се върне в Китай иска младият певец Кристиан Костов.
Коментари Харесай

Кристиан Костов иска да се върне в Китай, не му пука от коронавируса

Да се върне в Китай желае младият артист Кристиан Костов. В момента музикантът, който класира България на второ място на Евровизия, е под карантина в Русия и не се усеща изключително добре затворен сред четири стени.

Криси е привикнал да излиза и да се разхожда из паркове и градинки. Но в Москва ситуацията е като у нас - това е неразрешено.

Затова Костов си фантазия да се върне в Китай. Голяма част от предходната година той изкара в най-многолюдната страна. Криси има планувани пътувания до Азия, само че те се  отлагат поради пандемията.

" Искам да се върна в Китай, в действителност доста ми липсва ",  признава Костов.

В Китай той  реализира огромни триумфи. Там младият реализатор завоюва благосклонностите на хората с присъединяване си в музикално предаване. Крис откри и любовта до момента в който бе в азиатската страна. Българинът съумя да омае китайската си колежка Лиша Миндзъ. Изпълнителката е с цели осем години по-голямо от нашенеца. Лиша също взе участие в музикалното риалити. Покрай фотосите на шоуто пламва любовта им. Двамата постоянно се чуват и споделят интимни неща. Половинката на родния музикант е  категорична, че всичко ще отшуми, както се случва в нейната страна, написа „ България Днес ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР