Да се върне живата охрана в столичните подлези. За това

...
Да се върне живата охрана в столичните подлези. За това
Коментари Харесай

Призив: Да се върне живата охрана във всички подлези

Да се върне живата защита в столичните подлези. За това приканват притежатели на пространства, които постоянно стават жертва на крадци.

Подлезите в София са под непрекъснато видеонаблюдение, само че се оказва, че това не е задоволителна мярка против нарушителите.
След сигнала – ремонт, след ремонта – още веднъж съсипия в столичните подлези И този път общината дава отговор: „ Всички тези недостатъци се отстраняват за сметка на изпълнителя ”
Повечето магазини имат и спомагателна защита от СОТ, само че и това не стопира вандалите да нахлуват в частната благосъстоятелност.
Снимка: БГНЕС
За подобен случай от преди два дни сигнализира шеф на магазин за GSM аксесоари в подлеза до хотел „ Плиска” на бул. „ Цариградско шосе”. Камерите в обекта са снимали крадеца, само че лицето му не се вижда. Затова от обекта молят както Столична община, по този начин и жителите за подпомагане.
Оставиха в ареста Иван Тонев, прострелял мъж в подлез в София Решението на апелативния съд е дефинитивно
Собствениците на пространства в подлезите сигнализират и че в късните часове на нощта има чести нарушавания на публичния ред – бездомни и прекалили с алкохола хора, постоянно нанасят материални вреди и безпокоят преминаващите жители.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР