Да се твърди, че прокурори са се опитали да отвлекат

...
Да се твърди, че прокурори са се опитали да отвлекат
Коментари Харесай

Гешев: И в сферата на фантастиката опит за отвличане на Божков от прокурори звучи смешно

Да се твърди, че прокурори са се пробвали да отвлекат обвинения предприемач Васил Божков от Обединените арабски емирства е смешно даже в областта на фантастиката. Това съобщи пред Нова телевизия основният прокурор Иван Гешев във връзка изказванията, че прокурори са провокирали скандал при визитата си в ОАЕ като пробвали да отведат Божков със себе си. Такава версия бе стартирана от Frognews преди повече от месец.

Творческо привършване

" Това приказва за едно креативно привършване в някои среди, които бълват подправени вести против прокуратурата. Или може би вторият вид, който се сещам, с риска да обидя някой, е, че навлизаме в областта на съдебанта психиатрия ", сподели Гешев.

Той изясни, че е пратил двама ръководители на отдели във Върховната касационна прокуратура в арабските емирства. Посещението им беше в края на февруари, малко след акцията против Божков. Тогава Гешев съобщи, че прокуратурата е направила всичко, което е могла, а решението зависи от управляващите на другата страна.

От изявлението му пред Нова телевизия не стана ясно на какъв стадий е екстрадицията на Божков и съдружника му Георги Попов, също обвинен. Гешев обаче отхвърли да е ставал някакъв скандал при визитата на прокурорите.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР