Да се спре финансирането на компромати, които накърняват личния живот

...
Да се спре финансирането на компромати, които накърняват личния живот
Коментари Харесай

АЕЖ иска отговорност от политиците - покровители на жълти медии заради компромати

Да се спре финансирането на компромати, които накърняват персоналния живот и минават всички правила на публицистиката - за това прикани Асоциацията на европейските публицисти - България, която разгласи самодейност с мотото #БезПорноЖурналистика. Кампанията стартира поради оповестените в интернет фотоси на годеницата на кандидат-кмета на София от "Демократична България " арх. Борислав Игнатов. Освен това асоциацията упорства за отговорност от политическите субекти, които покровителстват организация ПИК, разгласила интимни фотоси на годеницата на Игнатов.

АЕЖ - България прикани институциите, които имат контракт с този уебсайт, да създадат тази информация обществена и да премислят споразуменията.

Досегашният омбудсман Мая Манолова, кметът Йорданка Фандъкова, претендентът на "Спаси София " Борис Бонев и министър председателят Бойко Борисов излязоха с остри позиции, откакто интернет организацията разгласява интимни фотоси на годеницата на издигнатия от "Демократична България " претендент за кмет на столицата - арх. Борислав Игнатов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР