Да се спазва хранителен и тренировъчен режим във време на

...
Да се спазва хранителен и тренировъчен режим във време на
Коментари Харесай

Златка Димитрова дава съвети как да се храним и тренираме под карантина

Да се съблюдава хранителен и подготвителен режим във време на карантина е мъчно, само че не и невероятно. Доказват го хиляди ежедневно, като по този метод ни демонстрират, че качването на килограми не просто не е наложително, а е персонален избор.

Сред постоянно трениращите е и плеймейтката Златка Димитрова , която постоянно разгласява своите тренировки онлайн и ни демонстрира, че можем да бъдем дейни даже и в условия на карантина. Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@zlatka_dimitrova_official) on Mar 20, 2020 at 10:58am PDT

Пред камерите на NOVA хубавицата сподели извършения, които може да видите нагоре, като тяхната специфичност е в бавните повторения и положителната съгласуваност. Заради неналичието на тежести се вършат повече повторения, като в образците във видеото горе става въпрос за 4 серии от по 20 повторения.
               

A post shared by (@zlatka_dimitrova_official) on Mar 22, 2020 at 4:10am PDT

Половинката на Златка, фитнес треньорът Кирил Танев, пък показа, че тренировките в домашни условия за мъже са същинско предизвикателство, тъй като за мускулатура и издръжливост се изискват съществени тежести. Тренировките при мъжете в домашни условия, по думите му, са по-скоро за поддържане на духа.
               

A post shared by (@zlatka_dimitrova_official) on Jan 5, 2020 at 11:11am PST

" Каквото и да вършиме най-важно е да не спирате и да го вършиме на драго сърце ", написа в Instagram Златка. " Ако сте задоволително стимулирани и упорити, с тези извършения, чистата храна..., води до резултат WOW ", подсигурява Златка.
               

A post shared by (@zlatka_dimitrova_official) on Mar 30, 2020 at 6:22am PDT

Що се отнася храната, Златка показа, както ги назова самата тя, банални рекомендации - без газирано, сладко, пържено, тестено. Вместо тях да консумираме повече протеини - месо, риба, както и салати. Те самите с Кирил стартират деня си с вода и лимон, закусват елда с протеин. И акцентират, че те целогодишно са на режим.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР