Да се състезаваш във Формула 1 в момента е много

...
Да се състезаваш във Формула 1 в момента е много
Коментари Харесай

Форд: Никога не казвай никога на Формула 1


Да се състезаваш във Формула 1 сега е доста скъпо, само че все пак си заслужава да следиш опциите за развиване, споделя Марк Ръшбрук, шефът на моторните спортове във Форд. Той признава, че хибридната епоха във Ф1 е привлякла вниманието му, и че компанията счита да изследва дали цената на вероятно присъединяване може да падне доста.

" Хибридната мощ ще бъде от голяма важност за Форд много дълго " означи Ръшбрук. " Така че в никакъв случай не казвай в никакъв случай на Формула 1 ". Той добави, че утвърждава въвеждането на бюджетни тавани в Гран При, само че все пак планува скрити разноски. " Намаляването на цените във Ф1 е релативно, тъй като даже да сложиш предел в една област, производителите ще стартират да харчат повече в друга. "

Ford motorsport boss: 'Never say never to Formula 1' https://t.co/CAOD3TBU2M
— pole position news (@ppnewscom) 21 януари 2018 година
Форд финансираха именития мотор на Косуърт през 1967, който беше значима част от развиването и триумфа на Формула 1. През 2000 година американската компания закупи отбора на Стюарт, само че се състезава под марката Ягуар до 2005, когато продаде всичко на Ред Бул.

За момента главният ангажимент на Форд е в Световните серии за устойчивост и Световния рали шампионат.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg



Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР