Да се разследва доколко Румен Радев има отношение към руската

...
Да се разследва доколко Румен Радев има отношение към руската
Коментари Харесай

Атлантически съвет: Румен Радев да бъде разследван по руската намеса

Да се проверява до каква степен Румен Радев има отношение към съветската интервенция на президентските избори у нас през 2016 година - за това упорстват от Атлантическия съвет на България.Припомняме, па-рано през днешния ден Радев оспори дейностите на управляващите по шпионския скандал и съобщи, че тезата за шпионаж в интерес на Русия била е ”абсурдна и нелепа ”.
" Сега е моментът да се даде отговор на въпроса за намесата на РИСИ в президентските избори през 2016 година И до каква степен тази интервенция се е отразила на резултатите. И до каква степен Румен Радев има отношение към тази съветска интервенция. " - се споделя в позиция на АСБ във връзка следствието за шпионаж, в което се оказаха забъркани лица от придвижването " Русофили ", а против ръководителя Николай Малинов бяха повдигнати обвинявания, че е работил в интерес на непозната страна.

" Приветстваме подхванатите дейности на институциите в отбрана на националния суверенитет! Очакваме обаче следствието за шпионаж в интерес на Москва да бъде доведено до сполучлив край в рационални периоди и законът да бъде прибавен по отношение на отговорните. Крайно време беше срещу съветския жител о.з. генерал-лейтенант Леонид Петрович Решетников и съветските организации Руски институт за стратегически проучвания (РИСИ) и Обществото " Двуглав орел " да бъдат подхванати нужните дейности от страна на прокуратурата и службите за сигурност. " - показват атлантиците.

" Същевременно подсещаме, че досега апелите ни за следствие и за предприемане на дейности срещу проруските паравоенни структури у нас остават без последствия. Същото важи и за отправени закани за здравето и живота на наши членове от преди повече от година и половина. Настояваме институциите да не се лимитират единствено с това следствие, само че също по този начин и да се заемат с други заплащващи националната ни сигурност проявления на съветската подривна активност, в това число и паравоенните организации. Да не забравяме и за останалите въпросителни към случая " Скрипал ", както и проблема с отравянето на Емилиян Гебрев. " - приканват от публичната организация.

Пълният текст на обръщението:

ЗА УСПЕХА съдебна експертиза СЪДИ НЕ Пожарна охрана НАЧАЛОТО, А Пожарна охрана КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ!

Приветстваме подхванатите дейности на институциите в отбрана на националния суверенитет!

Очакваме обаче следствието за шпионаж в интерес на Москва да бъде доведено до сполучлив край в рационални периоди и законът да бъде прибавен по отношение на отговорните.

Крайно време беше срещу съветския жител о.з. генерал-лейтенант Леонид Петрович Решетников и съветските организации Руски институт за стратегически проучвания (РИСИ) и Обществото " Двуглав орел " да бъдат подхванати нужните дейности от страна на прокуратурата и службите за сигурност.

Това е позитивна стъпка, като се има поради, че до този миг прокуратурата и службите за сигурност не бяха показвали, че работят съществено срещу съветските похищения против нашия суверенитет.

Атлантическият съвет на България от своето учредяване досега праволинейно следи проявленията на съветската хибридна война срещу България и нашето общество. Наблюдаваме подривната активност и на въпросното лице и организации. Нееднократно сме предупреждавали и упорствали страната да вземе ефикасни ограничения срещу съветската подривна хибридна активност у нас.

Обнадеждени сме от подхванатите дейности досега, само че оставаме бдителни и ще следим всяка крачка от развиването на процеса. Крайната оценка ще се даде съгласно резултатите.

Същевременно подсещаме, че досега апелите ни за следствие и за предприемане на дейности срещу проруските паравоенни структури у нас остават без последствия. Същото важи и за отправени закани за здравето и живота на наши членове от преди повече от година и половина.

Настояваме институциите да не се лимитират единствено с това следствие, само че също по този начин и да се заемат с други заплашващи националната ни сигурност проявления на съветската подривна активност, в това число и паравоенните организации.

Да не забравяме и за останалите въпросителни към случая " Скрипал ", както и проблема с отравянето на Емилиян Гебрев.

Сега е моментът да се даде отговор на въпроса за намесата на РИСИ в президентските избори през 2016 година И до каква степен тази интервенция се е отразила на резултатите. И до каква степен Румен Радев има отношение към тази съветска интервенция.

Само цялостното следствие на всички аспекти на хибридното влияние на Кремъл срещу България ще ни разреши да защитим дейно страната. И единствено това ще бъде неопровержимо доказателство, че актуалната акция не е кампанийна демонстрация, обвързвана с вътрешнополитическата обстановка у нас, а израз на постоянна, дълготрайна и национално виновна политика на институциите в отбрана на националния интерес и сигурността на страната и българските жители.

Този път би трябвало да се стигне до дъно!
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР