Да се разговаря с Руската федерация е просто необходимо, заявил

...
Да се разговаря с Руската федерация е просто необходимо, заявил
Коментари Харесай

Германски политик: Германия не опази своята промишленост от самоуправството на САЩ

Да се беседва с Руската федерация е просто належащо, декларирал за вестник Lübecker Nachrichten един от водачите на немските „ зелени” Юрген Тритин в изявление под заглавие „ Russland ist unser großer, sich schlecht benehmender Nachbar “ (Русия е нашият огромен, неприятен с държанието си съсед). Според него, държавното управление на канцлера Ангела Меркел просто няма тактика за връзките си с Русия.

„ Някакво придвижване въпреки всичко се видя. В работите за отравянето на двойния сътрудник Скрипал Берлин - без особена потребност, без да има доказателства, с цената на разкола в Европейски Съюз – поддържа Англия и вкара наказания. Що се отнася до Сирия, то след ракетния удар, който бил нарушаване на интернационалното право, немското държавно управление намерено застана на страната на САЩ” – недоумява членът на Комитета по задграничните каузи в Бундестага. При това глобите на Съединени американски щати по отношение на РФ удариха немски предприятия.

„ Германската индустрия получаваше 40% от алуминия от Русия. Сега би трябвало да го купува от Съединени американски щати на по-високи цени.Това е просто немислимо, поради самоуправни решения да санкционират предприятия, които работят в сходство със законодателството на Европейски Съюз, и да им прекъсват суровинното снабдяване” – се възмущава немският политик.

„ Последните наказания на Съединени американски щати нямат нищо общо с намесата на Русия в работите на Украйна: това към този момент е детайл на комерсиална война” – установи Юрген Тритин. / БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР