Да се разделиш с човек, който те е докоснал по

...
Да се разделиш с човек, който те е докоснал по
Коментари Харесай

Ето тези 3 зодии не се забравят НИКОГА!

Да се разделиш с човек, който те е докоснал по някакъв метод до сърцето, постоянно е мъчително, само че с течение на времето неведнъж вижданията на двамата във връзката се разминават и това довежда до нейния провал, все пак в зодиака има съответно 3 зодии, които ще ти е мъчно да забравите до края на живота си
Телец
Това са в действителност завладяващи персони. Хора, които харесват фамилния уют и поставят големи старания той постоянно да е налице и в техния дом – да е сготвено вкусно, че да си оближеш пръстите, да ти е подредено и да се чувстваш добре като цяло. Също по този начин не трябва да подценяваме и още една присъща линия на Телците, а точно, че са доста буйни в интимните връзки и тези искри, които са прехвърчали с тях, мъчно се не помнят. Освен пристрастеност, към позитивните им черти би трябвало да прибавим още рискован дух, който имат, като не трябва да подминаваме и откровената им доброжелателност, част от многото незабравими качества на Телеца.

Рак
Раците са едни от най-мистериозните от зодиака. Винаги потайни и това точно ги прави толкоз магнетични за противоположния пол. Те са просто неразгадаеми. Раздават се на 100% за фамилията и околните си. Не слагат окови на сърцето на обичаните си, а тъкмо противоположното – дават им цялостна независимост на действието. Раците са благи и деликатни. В тази връзка те са нежни и в интимните връзки. Ето за какво е мъчно да бъде запълнена тази празнота – на възприятията и чувствата, които сте имали с Раците, откакто се разделите с тях, тъй като те просто са незабравими.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества

Дева
Девите са изцяло отдадени, доброжелателни и съществени. Винаги можеш да разчиташ на тях. Интересни са и с това, че имат разнообразни лица, което ги прави мистериозни. Когато пожелаят могат елементарно да ви изненадат, романтиката е една от хубавите им черти. Себеотдайни са на сътрудниците си и са подготвени на всичко за тях. Чувството им за дълг ги кара да дават доста шансове на обичания до себе си преди да им затворят дефинитивно вратата. Направят ли го един път, другият съжалява до края на живота си, че го е направил.

Източник: po-krasivi.net
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР