Да се разбираш с прекия си ръководител е чудесно. Най-вече

...
Да се разбираш с прекия си ръководител е чудесно. Най-вече
Коментари Харесай

21 неща, които никога да не казвате на шефа си дори той да ви е приятел

Да се разбираш с директния си началник е отлично. Най-вече положителните връзки с него може да създадат ежедневните работни отговорности по-приятни.

Възможно е даже да чувствате шефа си толкоз непосредствен, че да излизате от време на време дружно след работа или да го поканите на някой ваш персонален празник.

В края на работния ден обаче е значимо да си спомните, че вашият добър другар стои по-високо от вас в кариерната подчиненост. И има граници, които не би трябвало да минавате.

За тези случаи от Business Insider показват лист от неща, които в никакъв случай не би трябвало да казвате непосредствено на шефа си. Макар той да е ваш другар. Ето някои от тях:
Това е невероятно. Грешиш за това. Можеш ли да помолиш някой различен да го свърши? Не мога да го направя. Това не е част от моята работа. Няма по какъв начин да го свърша. Не знам нищо за това. Ще опитам да го направя. Не ми плащате задоволително, с цел да върша това. Не е упоменато в длъжностната ми харектеристика. В момента претърпявам разлъка. Невъзможно ми е да правя работата си през днешния ден. Какво спечелвам аз от това? Това не е същото, което ми беше казано преди. Направих най-хубавото, което можах. Опитвал съм това и преди. Не се получава. Наистина виновността не е моя. Виновен е този или оня. Не мога да работя с него/нея. Защо този или оня се държи/прави постоянно това. Нямам решение за казуса. Отчаян съм/Скучно ми е на работа. Много съм ангажиран сега. Може ли тази задача да изчака? Утре ще си потегли по-рано, тъй като съм зает/а.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР