Да се псува на майка е постъпка, недостойна за един

...
Да се псува на майка е постъпка, недостойна за един
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров: Да се псува на майка не е мъжка постъпка

Да се псува на майка е постъпка, недостойна за един мъж, съобщи водачът на Чечения Рамзан Кадиров, съобщи РИА Новости.

Президентът на южната самостоятелната съветска република е реагирал на изявата на грузинския публицист от телевизия "Рустави 2 " Георги Габуния в обществената мрежа ВКонтакте. Сътрудникът на медията в неделя вечерта насочи нецензурни изрази по адрес на починалите родители на Владимир Путин в ефир. "Този човек е страхливец. Да се псува някого, даже и кръвен зложелател, е жестоко нарушаване на традициите на народите, които живеят в Кавказките планини ", е написал чеченският лидер.

Кадиров също е обвинил Тбилиси в опит за прикриване на антируска акция с думите на един публицист. "Нецензурните изрази на този човек са били подбудени от най-високо равнище. Ние желаеме всички водачи на Грузия да се извинят персонално на нашия президент ", е показал още президентът на Чечения.

Междувременно депутатите от Държавната дума (долната камара на Народното събрание в Москва) са приели на първо четене план за налагане на стопански наказания против Грузия. В пакета се е предвиждало Русия да спре вноса на виновност и минерални води от страната.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР