Да се проведе заседание на Националния съвет на БСП настояват

...
Да се проведе заседание на Националния съвет на БСП настояват
Коментари Харесай

Социалисти се събират на Позитано 20, искат свикване на Национален съвет

Да се организира съвещание на Националния съвет на Българска социалистическа партия упорстват част от членовете му. Те са импортирани 72 подписа за това и в този час се събират на " Позитано " 20, оповестява 24 часа.
Има нова динамичност на политическия живот, на площадите има доста сила и Българска социалистическа партия би трябвало да каже къде е. Ние сме на митинга, само че редом с това в тази обстановка – подготвящ се избор, искане на оставка на държавното управление, най-естествено е Националният съвет да се събере, разяснява на влизане Дора Янкова, като изясни, че е трябвало пленумът да се събере и по-рано през седмицата. Ако управлението е мъдро, ще привиква Национален съвет на 2 седмици - когато имаш оспорвано председателство и разногласия по райони, е естествено груповият разум да заседава, тъй като тогава няма да има спор коя линия надвива и кой кой е, а ще се споделя - партията мисли и взема решения, изясни Янкова. Така че колкото повече се събираме, толкоз по-добре, добави тя.
Има нова политическа конюнктура, която би трябвало да се разиска. Ние изглеждаме като пришити на митингите, част от хората там стачкуваха и против нас преди години, сподели и Димитър Дъбов. Заседанието е свикано по уставен ред и няма причина ръководителят да абдикира, уповавам се да е отишла да свърши някаква домашна работа и да се върне, разяснява пък Георги Божинов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР