Да се превърнеш от войник в успешен бизнесмен, дори и

...
Да се превърнеш от войник в успешен бизнесмен, дори и
Коментари Харесай

Бивш войник създаде компания за 250 млн. USD

Да се превърнеш от боец в сполучлив предприемач, даже и през днешния ден във високотехнологичния свят, в който живеем, е рядко срещано събитие. В реалност точно технологиите съумяват да трансфорат в действителност фантазията на 38-годишният Шaxap Биaлиĸ. На 18 години той постъпва в израелската войска, където прекарва две десетилетия – време, през което несъмнено не е мислил, че в миналото ще сътвори бизнес на стойност 250 млн. USD. Името на финтех компанията му е Сurvе. Базирана е в Лондон. Предлага на клиентите си да обединят всички банкови сметки в едно приложение и да употребяват една банкова карта.

Разбира се, има и други хора, на които сходна концепция е хрумнала, само че за разлика от Биaлиĸ, те не са съумели да я осъществят. Бившият боец пуска приложението през 2016 година и единствено за две години и половина съумява да натрупа капитал от 250 млн. USD.

„ B paмĸитe нa cлeдвaщитe гoдини ниe щe се листваме нa бopcaтa. И ce нaдявaмe, чe щe бъдeм oцeнeни нa oĸoлo 50 милиарда USD”, ĸaзвa Биaлиĸ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР