Да се пребори за Чилингирова, за да историята й да

...
Да се пребори за Чилингирова, за да историята й да
Коментари Харесай

В Откраднат живот: Духът на Ина прати Тасев в обятията на Чилингирова - slava.bg

Да се пребори за Чилингирова, с цел да историята й да не приключи с трагичния край, споходил Ина – подобен съвет получи лекар Тасев в специфичния епизод на „ Откраднат живот “, отдаден на Архангелова задушница. В серията, излъчена във вторник вечерта, екипът на здравната сага върна обичани от феновете персонажи, актрисата Ирина Митева се завърна още веднъж на дребния екран, макар че героинята й се самоуби след следващия конфликт с Фотев (Васил Бинев).

Тя се появи като привидение на към момента непреглътналия загубата й Тасев (Наум Шопов), който по всичко проличава, че още веднъж ще се изправи против мастития предприемач с афинитет към млади брюнетки и на любовния фронт.

След като издъхна от рак през 2017 година, в болница „ Света Анастасия “ токчета разноски и Виолета Захариева. „ Толкова съм щастлива, че се завърнах още веднъж след три години в моето „ второ семейство “ – екипът, виновен за моя и вашия „ Откраднат живот “, написа часове преди премиерата на епизода актрисата Йоана Буковска в обществените мрежи.

Нейните подиуми бяха най-вече с екранния й брачен партньор – доцент Захариев (Емил Марков), на който по традиция не спести жестоките истини. Като тази, че той постоянно протяга ръка към това, което не може да има или пък че въпреки и да е претърпял любови с толкоз дами, от които даже има и деца, той продължава да тъне в самотност.

Мария Каварджикова и Васил Банов също още веднъж влязоха наново в облиците си в „ Откраднат живот “. Екранната Евгения се „ яви “ пред биологичния си наследник, който по този начин и не съумява да отгледа, с цел да го изпрати по пътя на любовта.

Банов пък се трансформира в гласа на съвестта на доктор Кръстева (Янина Кашева) в лицето на доктор Камбуров. Сестра Кая Райкова (Неда Спасова) също се видя с починалата си майка, с цел да разбере, че търпението е ключът към щастието.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР