Да се прави коалиция с хоризонт няколко месеца е несериозно,

...
Да се прави коалиция с хоризонт няколко месеца е несериозно,
Коментари Харесай

Калфин категоричен: Да се прави коалиция с хоризонт няколко месеца е несериозно

" Да се прави коалиция с небосвод няколко месеца е несериозно ", съобщи пред БНР Ивайло Калфин  Ивайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 година в София. През 1983 година приключва 9-та Френска, някогашен вицепремиер, обществен и външен министър, както и някогашен евродепутат, в този момент шеф на Европейската организация за възстановяване на изискванията за живот и труд.

Той вижда проблем в метода, по който сега се водят договарянията сред ГЕРБ- и ПП-ДБ.

" Изреждането на купчина закони, които ще се одобряват, показва пренебрежение към законодателната активност. Един закон не е скъп единствено с това, че се приема, а че се ползва. Хората ги интересува какво ще се случи, а не какво ще написа в " Държавен вестник ". Трябва да има политически ангажимент за използване. "

" Публиката седи, гледа с интерес, не вижда наличие. Един лист със закони не е наличие, а неприятна процедура ", акцентира Калфин.

" Приемането на закони, с цел да ни одобряват в Шенген или да употребяваме някакви пари от Европейски Съюз – няма кого да излъжем с това нещо. Това е за вътрешната аудитория. В момента се опитват да излязат от тези твърди позиции – започнаха да си приказват, единствено че го вършат по един неособено транспарантен метод. "

Относно бюджета Калфин уточни, че " на държавното управление му би трябвало бюджет " и " естествено, че нов кабинет ще го направи ".

" Ако се сътвори работеща коалиция, тя ще има личния си почерк върху законопроектите. Служебният кабинет няма по какъв начин да носи отговорност за каквото и да било. "

По тематиката с изтеклите от дълго време мандати на редица държавни органи Ивайло Калфин  Ивайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 година в София. През 1983 година приключва 9-та Френска разяснява, че би се тормозил, " в случай че се събере в този момент един парламент да изпълни всички тези постове и да се разпусне ", което дефинира като реален вид, само че " извънредно неприятна процедура ".

Най-вероятният вид е сега договарящите да създадат държавно управление, няма значение чий мандат ще се употребява, счита някогашният вицепремиер.

Винаги, когато първите две партии в Народното събрание създадат държавно управление, питаме кой ще бъде съпротива, посочи още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР