Да се потопиш в атмосферата на Делхи, Пекин, Сао Пауло

...
Да се потопиш в атмосферата на Делхи, Пекин, Сао Пауло
Коментари Харесай

Зелена светлина: Атмосферната реалност на най-замърсените градове

Да се потопиш в атмосферата на Делхи, Пекин, Сао Пауло и Лондон. Буквално. Не става въпрос за туристическо прекарване, а за поемане на нечистия въздух на градовете. Провокативен план на английския създател Майкъл Пински. Убеден е, че замърсяването на въздуха е реализуем проблем, само че с цел да бъде решен, хората би трябвало да осъзнаят опасността от него.

¤W2 167 ]] C2.5 J 0 v1.0 CLIP src= " 1 " in= " 778 " nat= " 2 " nat2= " -1 " off= " 0 " out= " 1002 " position= " 1002 " vid= " 1 " CLIP src= " 3 " in= " 75 " off= " 0 " out= " 271 " position= " 0 " vo= " 1 " [[

{M}

Майкъл Пински: Това са проблеми, свързани с всекидневието на хората. Ясно е, че методът „ мечка върху топящ се хладилник " нямa да промени навиците на хората.
За това Майкъл Пински решил да предложи поемане на въздух от едни от най-замърсените градове в света. Атмосферната действителност на Делхи, Пекин, Сао Пауло и Лондон е пресъздадена в особено построени куполи. Провокативната апаратура се намира в английската столица.

О, да разликата във въздуха се усеща. Проектът е доста въздействащ и сигурно ще промени мисленето на доста хора.
Средно с четири години живеят по-малко хората от Делхи поради мръсния въздух. В Лондон нездравословни излъчвания съкратяват живота на хората с към 16 месеца.

При построяването на лондонския купол, ние се фокусирахме напълно върху дизеловите нездравословни излъчвания, тъй като те са основния замърсител в града.
Задушлив аромат от остарели коли или пък въздух, който може да ви разплаче. Такива чувства предлага на посетителите английският създател.

В купола „ Въздухът на Сао Пауло " се усеща разликата с другите градове, тъй като в Сао Пауло употребяват доста етанол. Въздухът, обаче, е кондензиран с доста озон. В началото може да се почувствате добре, само че хора с чувствителни очи, бързо ще усетят неспокойствие.
Разходката в куполите на Пински приключва с глътка пресен въздух. Това е най-здравословното място в Лондон, майтапи се английският създател. Последният купол е цялостен с кристално чист въздух, сходен на състава от норвежкия остров Таутра.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР