Да се поклони пред аплодисментите на феновете си от цяла

...
Да се поклони пред аплодисментите на феновете си от цяла
Коментари Харесай

Лили Иванова тръгва на национално турне

Да се поклони пред аплодисментите на почитателите си от цяла България - това още веднъж чака Лили Иванова и през 2019 година За естрадната прима националните турнета се трансфораха в годишна традиция, а ето, че единствено след към месец тя ще започва още веднъж музикалната си обиколка из страната.

Възможността да се допрян до стихийната мощ, каквато е Иванова на сцената, ще имат първо във Велико Търново. Концертът ще се организира на 29 март, а билети на цени сред 30 и 60 лева са към този момент в продажба в мрежата на Eventim за цялото турне.

След остарялата столица, изпълнителката на "Щурче " ще даде звук за ария още в Габрово (30 март), Гоце Делчев (8 април), Бургас (16 април), Ямбол (17 април), Шумен (8 май), Хасково (1 юни), София (ресторант "Лебед ", Панчарево; 21 юни), Варна (30 юни) и Пловдив (17 септември).

Иванова ще приключи професионалната си година с следващи концерти в зала 1 на НДК за трета поредна година. И тази година това няма да се промени, като тя ще разгърне вокална мощност пред 10 000 фенове на 8 и 9 декември.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР