Да се погрижим за околната среда, да се освободим от

...
Да се погрижим за околната среда, да се освободим от
Коментари Харесай

Време е за голямото есенно разчистване с eMAG

Да се погрижим за околната среда, да се освободим от остарели уреди и да получим ваучери за пазаруването на нови – задачата е допустима с акцията „ Освободи място за новото с eMAG ”. До края на месец септември можем да се включим в нея, като върнем остарял електроуред в шоурума на платформата за онлайн търговия в столичния „ Сердика център ”, равнище 0. Всички участници ще получат ваучери за пазаруване на нови уреди от същата категория и тип на стойност до 50 лева, а събраните уреди ще бъдат излъчени на профилирана организация за оползотворяване на електронно и електрическо съоръжение.

Инициативата е част от напъните на eMAG за подкрепяне опазването на околната среда и в нея могат да се връщат остарели артикули от повече от една категории, като не е наложително те да са били закупени от онлайн ритейлъра. Участниците в „ Освободи място за новото ” могат да върнат тв приемници (срещу ваучер на стойност 50 лева.), преносими компютри (ваучер за 50 лева.), настолни компютри (ваучер за 50 лева.), монитори (ваучер за 30 лева.), дребни домашен електроуреди (ваучер за 30 лева.), таблети (ваучер за 15 лева.) или електроуреди от категорията „ Лична грижа “ (ваучер за 10 лева.). Пълен лист с продуктите, включени в акцията, може да се види.



След като оставят старите си електроуреди в шоурума на eMAG в София, участниците в акцията могат да употребяват своите ваучери незабавно на място или да ги получат на имейл адреса си. Ваучерите са с интервал на годност 15 календарни дни, считано от деня на приемането им, като ще се изпращат на електронните адреси един път в седмицата (всеки понеделник) за всички насъбрани връщания за предходните 6 дни.

Ваучерите може да се употребяват единствено за покупка на артикули, предлагани от eMAG, и ще важат за покупка на апарат от същата категория и тип, като уреда, който е бил върнат. Те могат да се комбинират с други отстъпки и промоции на онлайн търговеца.

С цялостните правила на акцията „ Освободи място за новото с eMAG ” може да се запознаете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР