Да се подобрят знанията и уменията на служителите от отдел

...
Да се подобрят знанията и уменията на служителите от отдел
Коментари Харесай

Служители от „Комуникационни и информационни системи“ в МВР ще се обучават по проект на ОП „Добро управление“

Да се подобрят знанията и уменията на чиновниците от отдел „ Системи за наблюдаване и обявяване “ от дирекция „ Комуникационни и осведомителни системи “ в Министерство на вътрешните работи е главната цел на плана за образование на чиновниците за работа със системите за мониторинг, ранно предизвестие и обявяване. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
8
Той ще спомогне за възстановяване на равнището на профилираните познания на чиновниците, които поддържат, управляват и развиват системите за ранно предизвестие, сподели шефът на дирекция „ Комуникационни и осведомителни системи “ в Министерство на вътрешните работи Младен Петров.

Освен това ще се реализира по-ефективно взаимоотношение сред държавната администрация, обществото и бизнеса, добави още той.
8
Проектът е на стойност 199 399 лв. и е по оперативна стратегия „ Добро ръководство “.

В него са планувани четири действия за осъществяване на образование на 164 чиновници за работа със системата за ранно предупреждаване и за прилагане на информацията от Геоинформационния портал на Центъра за галактически наблюдаване, както и за работа със профилираните софтуери, свързани с наблюдаване и прогнозиране на рискови феномени.
8
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР