Да се отдадеш на българската култура, образование е най-висша форма

...
Да се отдадеш на българската култура, образование е най-висша форма
Коментари Харесай

Нинова убеждава хората на културата да не се предават

Да се отдадеш на българската просвета, обучение е най-висша форма на родолюбие. Това обръщение насочи Корнелия Нинова на годишната среща, която столетницата провежда с културните дейци.

Отдадеността на културата е надпартийна идея . Да запазим чистотата на езика си и силата на книгата , настоя соцлидерът. Зная, че сте разочаровани от отношението към вас в последните години, показа тя. Въпреки това отчаяние, Нинова настоя хората на културата и науката да не се предават .

Процент българска музика и просвета в ефира, желае Корнелия Нинова. Тя упорства да се продължи борбата за културен чек, която алените не можаха да прокарат през Народно събрание.

Не може да има български учебник без Иван Вазов , сподели водачът на алените и изиска от дейците да я поддържат в борбата против подмяната на историята. С едноминутно безмълвие бе почетена паметта на Светлин Русев при започване на днешната среща .

Почетен бе и рожденикът Георги Йорданов . Преди всичко и над всичко е България, показа той. Никога не е задоволително това, което е направено за нейния прогрес, сподели още рожденикът. Нека нашите сърца постоянно туптят в името на лявата концепция и майка България, акцентира още Йорданов.

 Снимка 359266
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР