Да се опитват да ни кажат, че трябва да се

...
Да се опитват да ни кажат, че трябва да се
Коментари Харесай

Джамбазки: Да се опитват да ни кажат, че трябва да се срамуваме, защото сме се родили бели, е нелепо

Да се пробват да ни кажат, че би трябвало да се срамим, тъй като сме се родили бели, е неуместно.  Това съобщи евродепутатът от групата на Европейските консерватори и реформисти Ангел Джамбазки по време на онлайн полемика във " Facebook ".

Джамбазки разиска митингите против расизма, които превземат света, дружно с българина Станимир Динев, който включи онлайн от Съединени американски щати, където той работи като водач на тир.

Евродепутатът сподели фрагменти от митингите в Съединените щати, на които се вижда  как се грабят търговски обекти.  След тях излъчи и видео, на което чернокожи мъже принуждават бяла жена да им целува обувките.

" Аз съм доста засегнат от тези фрагменти. " Борецът за права и свободи " споделя, че това е бъдещето.  Не мога да си го обясня по различен метод, с изключение на като расизъм.  Това е рушене на цивилизация и историческо събитие.  Това  чернокожи мъже да карат бели дами да им целуват краката не е стопанска система, а политика, която приказва доста ", безапелационен е Джамбазки.

" Вандализмът няма по какъв начин да е форма на митинг. Има хиляди способи за митинг, само че да нахлуеш в магазините, с цел да си вземеш облекла и тв приемници,  е вандализъм.  И не е митинг от апетит, всеки краде единствено от първокласни магазини.  Това е грабеж ", съобщи Станимир Динев.

" В събота в България имаше митинг, който трябваше да бъде против расизма и в поддръжка на ромите.   Протест, проведен от някакви имитатори, които се пробват да внесат проблем в България, какъвто нямаме . Кого не видяхте на този митинг?  На този митинг ги нямаше тези, чийто права би трябвало да се пазят.  Нямаше ги хората от Факултета, Филиповци... Тези огнетени национални маси... Кога е последният случай, в който жителите на тези махали са били пострадали?  Какво ще кажат тези, които са се събрали там, на възрастните хора по селата, които биват пребивани от тези роми?  Защо този митинг го бяха организирали на " Витошка ", а не в самите махали ", попита Джамбазки.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР