Да се обсъди окрупняване на всички ВиК дружества в едно

...
Да се обсъди окрупняване на всички ВиК дружества в едно
Коментари Харесай

Бор​исов: Окрупняване на всички ВиК дружества в едно държавно предприятие

Да се разиска уедряване на всички ВиК сдружения в едно държавно дружество, предложи на последното съвещание на Министерски съвет за тази година министър председателят Борисов.

А държавното управление регистрира свършеното през 2019-а.

Два часа министрите обясняваха какво са свършили пред премиера Бойко Борисов и онлайн пред телевизионните камери. Ключови външнополитически начинания, рекомендацията на Европейската комисия за отпадане на мониторинговите отчети за България, срещите с президента Тръмп и визитата на папа Франциск у нас, строителството на " Балкански поток " и автомагистрали бяха измежду акцентите в доклада на министрите. Ще продължи нарастването на пенсиите и минималната заплата, както и нощният труд на служителите на реда. Армията се модернизира, от ден на ден българи се завръщат у нас.
Томислав Дончев, вицепремиер: Тежка година с доста политически провокации, два пъти избори, рецесии, африканска чума по свинете, всевъзможен вид политически нервности. Красимир Каракачанов, вицепремиер и министър на защитата: Сключен беше договорът за придобиване на новите изтребители Ф-16, блок 70. Това, което се случи последната една година, не се е случвало 30 години преди този момент. Бойко Борисов, министър-председател: Два пъти през годината на това съдружно държавно управление - Обединени патриоти и ГЕРБ, хората ни дадоха доверие. Следващата година би трябвало оптимално да се понижат грешките и пропуските. Да си довършим програмата до дъно.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР