Да се обосновава собствената невинност с хвърлянето на клевети върху

...
Да се обосновава собствената невинност с хвърлянето на клевети върху
Коментари Харесай

Цацаров за Марешки: Да се обосновава невинност с хвърляне на клевети е недостойно

" Да се обосновава личната непорочност с хвърлянето на клюки върху наблюдаващия прокурор по делото е меко казано невъзпитано, а искрено казано - неприлично за мъж и за член на Народното събрание ", съобщи основният прокурор Сотир Цацаров пред медиите, за редицата обвинявания на водача на " Воля " Веселин Марешки против прокурора по делото против него за рекет и побой на общински консултант от Варна.

Марешки: Oпитват да трансфорат мен и хората ми в послушни пуделчета

Цацаров изясни, че прокурор Виолета Радева няма нарушавания и санкции, по думите му тя е експерт. Главният прокурор добави, че той и институцията, която съставлява застават зад дейностите на Радева. " Подобни обвинявания ги смятам за безпределно недостойни ", сподели Сотир Цацаров.
 
 Главният прокурор Сотир Цацаров БГНЕС
" Важно е да няма клюки, всичко друго е в реда на естествения спектакъл ", съобщи още основният прокурор. Той добави, че в случай че Марешки не обясни кой го е изнудвал и е желал да трансферира петролния си бизнес до 30 май, прокуратурата ще откаже да проверява случая.

Цацаров разпореди инспекция има ли напън над Марешки

На въпрос, какво ще се случи, в случай че Веселин Марешки му изиска оставката, Цацаров отговори, че България е свободна страна и " всеки може да изиска моята оставка ".
 
 Главният прокурор Сотир Цацаров БГНЕС
Разпитали Томислав Дончев за НДК

По следствието за НДК и обвиняванията против Мирослав Боршош, Цацаров изясни, че в случай че се откри, че за осъществените нередности принципалът на НДК е бил сигнализиран и не е подхванал нищо, то той би носил също отговорност.

Мирослав Боршош към този момент публично с обвиняване, привикаха го на разпит

По думите му, това, че Боршош е упрекнат, не значи, че с него се изчерпва кръгът лица, на които ще бъдат упрекнати.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР