Да се обединим за чистота и истина в отразяването на

...
Да се обединим за чистота и истина в отразяването на
Коментари Харесай

Нинова забранила на Пик да посещават събития на БСП

Да се обединим за непорочност и истина в отразяването на политическия и публичен живот. За това приканва в страницата си във фейсбук водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка медийни изявления на неприлични фотоси на дамата до претендент за кмет на София, оповестиха от пресцентъра на партията.

„ Преди повече от половин година не разреших представители на организация ПИК да бъдат канени на наши събития и да бъдат допускани на конференции в постройката на централата на " Позитано " 20. Опитваха се да нахълтат с викове и обиди. Не им се получи. Направиха преносимо студио пред централата. Не им се получи. Обвиниха ме, че подтискам свободата на словото. Да, потисках, само че не свободата на словото, а пошлостта, лъжата и задкулисието. Изляха се тонове мръсотия против Българска социалистическа партия и нейни представители. Издържахме и това “, декларира Нинова.

Тя приканва и другите партии да създадат същото, като отбелязва, че не става дума просто да бъде жигосан един жълт уебсайт, а за нещо доста по-голямо. „ Граждани, публицисти, медии и политици да се обединим за непорочност и истина в отразяването на политическия и публичен живот. Но единствено с обръщения няма да стане. Ако има нещо, в което Недялко Недялков е прав, това са думите му - „ съдете ме”. Преди месец дружно с още четирима сътрудници наехме юрист, предоставихме му материалите, в които ПИК непоносимо лъже за нас и му възложихме да заведе дело от наше име.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР