Да се научите как да мастурбирате, е чудесен начин да

...
Да се научите как да мастурбирате, е чудесен начин да
Коментари Харесай

Палаво помагало: Наръчник на женската мастурбация

Да се научите по какъв начин да мастурбирате, е превъзходен метод да разберете какво ви вълнува и какви физически докосвания и мечти ви карат да имате натоварен оргазъм. С помощта на кои техники на мастурбация може да разширите гамата си полови мечти и да обмислите перверзни, само че секси хрумвания за собственоръчно доставената ви кулминационна точка. Ето няколко съвета за мастурбация, които ще ви оказват помощ да научите по какъв начин да мастурбирате пълноценно и приемливо.

Настройте се
Най-важното нещо преди да се втурнете към заветния връх на кулминационната точка е да сте в въодушевление за мастурбация. При някои дами е задоволително да легнат в леглото, с цел да получат предпочитание за самозадоволяване. При други лишава повече време и наложително е съпроводено със сластна музика, запалени свещи и комфортен стол или друга мебел.

Фокусирайте се върху клитора
Да се доближи до клиторален оргазъм е доста по-лесно, в сравнение с да имате вагинален оргазъм. Затова тази дребна, само че основна част от женския сексуален орган, е на особена респект при мастурбацията. За да го стимулирате, пробвайте леко да го потъркате с пръсти. Той е толкоз сензитивен, че за някои е по-приятно да го подтикват косвено, масажирайки пространството към него, в сравнение с да го допират непосредствено. Най-добре е да започнете да го масажирате постепенно и нежно и последователно да ускорявате интензитета на допира, достигайки връхната точка.

Намерете вашата G-точка
Друг тип оргазъм, който доста дами избират преди елементарния клиторен оргазъм, е оргазъмът на G-точката. Но преди да започнете да я стимулирате, би трябвало да намерите G-точката. Тя се появява единствено когато сте възбудени. За разлика от клитора тя е ситуирана на предната стена на вагината. На пипане е леко грубовата, доста наподобява на пипане на небцето в устата. Има няколко метода, по които може да я стимулирате. С показалеца си може да извършите придвижване все едно приканвате някого да пристигна към вас.

Ползвайте лубрикант
Ако имате проблеми с постигането на оргазъм, или просто желаете да имате по-приятно, чувствено прекарване, тогава мощно предлагам да употребявате лубрикант. Има доста разнообразни типове смазка, без значение дали са на водна основа, на мастна или направена от нещо друго. Опитайте всеки един от тях, с цел да разберете кой предпочитате и да видите кой вид ви оказва помощ да получите най-силния оргазъм.

Опитайте секс играчки
Чудесен метод да усилите оргазмите си по време на мастурбация е използването на вибратори и други секс играчки. Вибраторите евентуално са най-хубавите за вашата кулминационна точка, само че най-добре похарчете малко повече при закупуването на подобен с регулируеми скорости. Тези единствено с една висока скорост може да се окажат прекомерно мощни и интензивни за някои дами. Дилдото също е превъзходен сурогат на изчезналия ухажор. Макар че има голямо многообразие от разнообразни секс играчки, които може да употребявате върху себе си, не е за занемаряване и аналната запушалка. Използването на тапа, до момента в който мастурбирате, е нещо, което доста дами употребяват, с цел да засилят оргазмите си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР