Да се научите да обичате себе си е най-важното умение.

...
Да се научите да обичате себе си е най-важното умение.
Коментари Харесай

10 признака, че обичате себе си

Да се научите да обичате себе си е най-важното умеене. Само, когато почувствате обич към себе си, може да очаквате другите да ви одобряват такива каквито сте. Марк Твен споделя: „ Човек не може да живее в комфорт без личното си утвърждение “.
Ето няколко признака, че в действителност обичате себе си:

1. Обграждате се единствено с хора, на които същински им пука за вас, поддържат ви и ви желаят най-хубавото. Държите на хора, с които развивате здравословни взаимоотношения, а токсичните ги избягвате.
 Пет знака, които издават, че мъжът е лакомец Пет знака, които издават, че мъжът е лакомец
Всяка жена желае да бъде обичана, уважавана и нейното мнение да бъде ценено. И освен в всекидневието, само че и в интимните контакти. ...
2. Грижите се за себе си – това може да значи медитация всеки ден, здравословна диета, постоянни физически извършения, или всичко изброено. Ако поставяте себе си и здравето си преди всичко е знак, че почитате себе си.
3. Не се сравнявате с други хора. Макар виждате, че те се оправят отлично, това няма нищо общо с вас и с вашите качества. Вие просто се фокусирате върху себе си и къде желаете да отидете/да бъдете.
4. За вас е значимо да се изразявате и не се срамувате да казвате какво желаете и какво не желаете. Вашето мнение е значимо и не се тревожите какво ще кажат останалите.
5. Ако в съзнанието ви се появят отрицателни гласове, които ви обезкуражават и подценяват, успявате да ги трансформирате в положителна убеденост . Вярвате, че сте задоволително положителни и всичко, което вършиме, ще бъде наред.
 Националното оскърбление, което е нужно на Америка Националното оскърбление, което е нужно на Америка
Американците доближиха до уикенда, съвпадащ с националния празник 4 юли, унизени, както евентуално в никакъв случай до момента. Тази година те са имал...
6. Преследвате това, което желаете. Мотивирани сте да следвате фантазиите си, тъй като те са значима част от вас и вие имате вътрешната убеденост и религия, че ще получите каквото желаете.
7. Чувствате се удобно, когато сте сами в личната си компания и оценявате това време. Презареждането е значимо за всеки и вместо да се чувствате отговорни за това, че релаксирате, вие се наслаждавате на момента.
8. Благодарни сте. Практикуването на признателност е част от всекидневието ви. Знаете, че не може да имате всичко и се чувствате благословени с това, което имате.
9. Радвате се на триумфите на другите, тъй като вие си вървите по своя път и знаете какъв брой е мъчно за някого да реализира задачите си . Ако същински се обичате, ще сте щастливи да виждате, че и другите съумяват без да им завиждате.
 Егоистите са обречени Егоистите са обречени
Дълго време учените смятаха, че еволюцията признава единствено егоистите спечелили, а не екипните играчи. Последни проучвания на еволюционн...
10. Знаете, че ще ви се случват единствено страхотни неща, тъй като влагате положителна сила във всичко и сте отворени към разнообразни прекарвания. Ако дадете на света добрина, тя ще ви се върне назад.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР