Да се научите да не абсорбирате негативната енергия е важно

...
Да се научите да не абсорбирате негативната енергия е важно
Коментари Харесай

Как да се предпазите от негативната енергия: 5 важни правила

Да се научите да не абсорбирате отрицателната сила е значимо духовно умеене. Емпатията е способността да разпознавате възприятията и страстите на другите хора. Но в тези моменти човек поема част от болката и страданието, които могат да му навредят.

Същото важи и за токсичните хора. Затова е толкоз значимо да сте в положение да се предпазите от отрицателното влияние на страстите на другите хора.

Ето 5 метода да го извършите.

Не забравяйте, че не можете да угодите на всички.

Ако някой ви подлага на критика или се оплаква от вас, не се опитвайте да угодите на този човек. Това ще извади силата от вас и ще ви накара да зависите енергийно от неговото мнение. Примирете се, че не всеки ще ви обича.

Хората живеят на земята с друга цел. Обичайте и уважавайте себе си и ще създадете силово поле, което ще ви защищити от въздействието на мнението на другите. Помнете също, че не можете да повлияете на мнението на другите хора. Не правете задача от това. Понякога най-хубавото, което можете да извършите, е просто да не поглъщате силата, която хората изливат върху вас.

2. Внимателно избирайте кого ще поканите в живота си.

Тялото, мозъкът и обкръжението са вашият храм. Кого ще поканите? Трябва ли хората да смъкват обувките си пред входа или е обикновено те да потъпкват душата ви?

Ако в един ден дадете на човек парче самун, на идващия ден ще изиска още самун. Ако оставите някой вкъщи за почивните дни, той ще се опита да остане една седмица. Чудесно е да сте великодушни, само че има една тънка граница, която би трябвало да се съблюдава. Научете се да казвате “не ”, с цел да се чувствате добре.

3. Спрете да обръщате внимание на токсичните хора.

Паразитът се нуждае от хазаин, с цел да оцелее. Когато обръщате внимание на някой различен, вие му давате сила. Енергийните вампири ще крадат освен вашата сила, само че и вашите мисли. Някои хора ще прожектират негативната си сила върху вас, изливайки разочарованието си от работата си, от връзките си или даже сполучливите си достижения.

Всички тези страсти могат да ви разрушат, тъй че би трябвало да прекъснете потока на негативността по най-бърз метод. Обичайте себе си и непосредствено кажете на другите, че няма да слушате техните недоволства дълго време.

4. Отидете измежду природата.

Често излизайте измежду природата, медитирайте, отпуснете се и дишайте. Това ще ви почисти от вътрешната страна. Бъдете като пеперуда: леки, само че бързи. Дишането усилва кръвообращението в тялото и оказва помощ да се предпазите от хората към вас да всмукват силата ви. Ходете решително, дръжте главата си изправена и не позволявайте на никого да скапва настроението ви.

5. Вземете 100% отговорност за вашите мисли и страсти.

Начинът, по който се чувствате, е 100% ваша отговорност. Вселената изпраща хора в живота ви, с цел да ви изпитат. Но вие не сте жертва и никой няма власт над вас. Помислете по какъв начин вашите мисли или упования се демонстрират в обстановка, която ви тормози. Всичко ли би трябвало да зависи от вашето равнище на самообладание, нервност или съчувствие?

Когато поемате отговорност за реакциите си, вие се свързвате със себе си на по-дълбоко равнище. Вие създавате обстановки, които усилват нивото на сила. Добър човек ли сте? Как другите се отнасят с вас? Вие заслужавате положително отношение и е време да го изисквате.

Вижте още: Хитри трикове за по-лесен живот, които ще ви изненадат

Науката за отбрана от отрицателната сила на другите хора стартира с обич към себе си. Не забравяйте, че вие заслужавате благополучие и мир. Не забравяйте, че това е обикновено и вие сами сте основатели на енергийното си положение.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР