Да се намери идеалната рокля е много трудна задача за

...
Да се намери идеалната рокля е много трудна задача за
Коментари Харесай

Историята на тази сватбена рокля е толкова невероятна, че няма да повярвате

Да се откри идеалната рокля е доста сложна задача за невестата. А тази година цели 12 девойки си избраха еднакъв модел.  Фото © Фейсбук / Dawnetta Heinz
Даунетта Хайнц, личен треньор от щата Небраска отбелязвала първата си годишнина от сватбата и се замислила какво да направи със своята сватбена рокля. Тя решила да разгласява във Facebook известие за това, че желае да подари в положителни ръце своя брачен тоалет, само че ще го получи точно онази булка, която не може да си разреши такава одеждa, написа New York Post.
 Фото © Фейсбук / Dawnetta Heinz

" Ако мога да оказа помощ на някой да се почувства по-добре в най-специалния си ден, то на драго сърце ще го направя ", споделя Даунетта Хайнц.

Но кандидатките за роклята се оказали цели 12. Всяка от тях споделила своя забавна история за това, за какво точно тя би трябвало да получи роклята. Тогава Даунетта решила да помогне на всички. Тя попитала, дали те не биха желали да се редуват? Момичетата, естествено, се съгласили.

 Фото © Фейсбук / Dawnetta Heinz

В предишното госпожа Хайнц и нейният мъж изпитвали съществени финансови проблеми, по тази причина тя доста добре знае какъв брой е значимо да се икономисва. Роклята ѝ, която коства 1200 $, зарадвала, с изключение на нея, цели 12 невести. Една от " сестринството на пътуващата сватбена рокля " към този момент показа своите усещания: " Когато я облякох, тя бе в идеално положение, пасна ми като ръкавица ".

Хайнц се надява, че роклята ще продължи да пътешества, до момента в който не ѝ би трябвало най-малко едно химическо почистване или не се износи.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР