Да се надяваме, че тази възможност ще си остане изключена

...
Да се надяваме, че тази възможност ще си остане изключена
Коментари Харесай

Microsoft ще ви позволи автоматичното качване на важни данни в OneDrive

Да се надяваме, че тази опция ще си остане изключена по дифолт.
Microsoft има намерение да вкара нова функционалност, която да направи спасяването на значимата ви информация по-лесно. Според The Verge новата „защита на папки“ автоматизирано ще синхронизира документи, изображения и папки от десктопа към OneDrive.

Възможността за автоматизирана синхронизация беше въведена за пръв път единствено за бизнес консуматори през юни, а в този момент идва и за всички останали.

„Това е нова функционалност, която започнахме да предлагаме общодостъпно от тази седмица и към този момент може да се употребява от всеки с годен акаунт в OneDrive. Тя улеснява преноса на наличие към OneDrive, получава достъп до всичките ви значими файлове на всичките ви устройства и пази повече файлове предпазени с функционалности като тази за засичането и възобновяване от рансъмуер атаки“, споделят от Microsoft за The Verge.

Новата характерност не е включена по дифолт – ще би трябвало да я задействате вие. Това, което е нужно да извършите е да отидете в настройките на OneDrive, а по-късно до Auto Save, където да зададете нужните параметри и натиснете Update Folders под Protect Your Important Files.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР