Да се изправиш пред спомените от миналото понякога е по-опасно

...
Да се изправиш пред спомените от миналото понякога е по-опасно
Коментари Харесай

Време за четене: Брегът на тъмната вода

Да се изправиш пред спомените от предишното от време на време е по-опасно от предстоящото.

Тори не е като останалите деца. Понякога вижда всякакви неща, различен път усеща какво ще се случи. Затова татко й се пробва да „ изгони дявола “ от нея с плесници и кожен колан. Една вечер, лежешком пребита в леглото си, Тори просто знае, че нещо извънредно се е случило на най-хубавата й другарка – Хоуп.

Години по-късно Тори се завръща в родния си град, с цел да се изправи пред спомените от детството. Тя е твърдо решена да отвори моден магазин за ръчно направени движимости за дома. Въпреки несъразмерното любознание и враждебността на своите съседи, част от които я упрекват за към момента неразкритото ликвидиране на Хоуп. Затова и младата жена е сюрпризирана от отзивчивото отношение и нескрития интерес на Кейд – брата на мъртвата й другарка.

Да живее толкоз покрай спомените от претърпяното ще бъде по-трудно и рисково, в сравнение с Тори е очаквала. Защото килърът на Хоуп е към момента на независимост и е набелязал идната си жертва.

За създателя:

Внушителното творчество на световноизвестната писателка Нора Робъртс надвишава 215 романа. Нейни заглавия участват непрекъснато в класацията на „ Ню Йорк Таймс “ за бестселъри и постоянно я оглавяват. Робъртс е първият създател, намерил своето почетно място в Американската асоциация на създателите на сантиментални четива.

Неочакваните обрати, любовната пристрастеност и енергичното деяние трансформират всеки нейн разказ в цялостен шлагер.

 книга ИК " Хермес "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР