Да се изпълни волята на обикновените хора на страната -

...
Да се изпълни волята на обикновените хора на страната -
Коментари Харесай

Изправи се! Ние идваме готови да се върнат на площада веднага

Да се извърши волята на елементарните хора на страната - да живеят в обективна, богата правова страна. Това съобщи Мая Манолова от " Изправи се.бг, Ние идваме " в декларация на партията в първия ден на 46-то Народно събрание. Тя изясни за какво е заменено името на групата, " тъй като апелът " мутри вън " не е задоволителен да се изгонят мутрите от всекидневието на българските жители, след мутризацията, провеждана от ГЕРБ, мутрите са добре окопани на всички етажи, във всички управляващи, конфликтите ще провокират турболенция в живота ". Имаме решимостта да осветим този развой и да сме поръчител, че няма да плашат и тормозят българските жители и бизнес, по тази причина идваме, с цел да изгоним мутрите, безапелационна бе Манолова.

Тя разясни, че би трябвало да се трансформират законите, с цел да не е допустима мутризация в бъдеще, без значение от това кой е на власт.

Нищо няма да ни спре да се върнем на площадите, в случай че забележим, че в постройката се прави замяна на волята на хората от митингите. При първия знак, че се готви замяна, отиваме на площадите, волята беше кристално ясна - те чакат от обединенията на митинга да се обединим и да има промяна, рационализация на България и съставяне на честно държавно управление, което да се погрижи за хората, а не за ползите на партийните елити.

Не целим постове и парцелиране на властта, отговорността и правото са на първата мощ - " ИТН ", сподели още тя.

Манолова честити на партията на Слави Трифонов. " Победа над ГЕРБ, поздравления, това поставя завършек на хегемонията на ГЕРБ, на застой и подкопаване на демокрацията ", добави тя. Партията й е подготвена за диалози с Има Такъв Народ и Демократична България за поддръжка на държавно управление, отдадено на дневния ред на българските жители.

Искаме правдивост във връзка с наказванията, във връзка с богатствата за тези, които ги основават. Обещахме и направихме комисия по проверката, през днешния ден се внася план работата и да продължи и в този парламент, ще се гледа кой ще гласоподава срещу осветяването на корумпираното ръководство. Готови сме да участваме в осъществяване на същинска правосъдна промяна и рационализация на страната, даде поръчка Мая Манолова, базирайки се на европейския отчет за върховенството на правото, който е разобличаващ документ на Европейска комисия, и подлага на рецензия правосъдната система и властта на основния прокурор.

" Изправи се. Бг! Ние идваме " ще внесе още искане за проучване на правораздаването и Министерство на вътрешните работи във връзка настояването за премахване на основния прокурор, основаване на анкетна комисия за следствие на полицейското принуждение на жителите и подслушване на опозицията, публицисти и деятели и хората от митингите, законопроект за преизчисляване на пенсиите.

" Готови сме да представим нашия проект на елементарните жители и бизнеса и дружно да обезпечим средствата и парите за него, не могат да са в чекмеджето на един, би трябвало да стигнат до българските фамилии, до трапезата, до дребните и фамилни компании ", съобщи Манолова. Подготвени са над 20 законопроекта - за персоналната помощ, частния банкрут, ЧСИ, унищожаване на гишетата, на дребния и фамилен бизнес, децата и уязвимите групи, посочи Мая Манолова и увери, че са подготвени за разговор и да се отстоява европейският стандарт на живот.

Партията ще постави старания Планът за възобновяване и зеленият преход да се осъществят в полза на всички жител, нововъведения и модернизиране, цифрова и зелена стопанска система.

Промяната е необратима, в случай че сме единни, в случай че не сме - ще допуснем ориста на българите да се дефинира от провалилите се ГЕРБ или от Движение за права и свободи и дано се знае, че в мига, в който някой се обърка, че тук сме за реалити формат и обществен опит или фейсбук демокрацията или малкия екран прави силата, а тънки партийни сметки или други форми на замяна или партиен инженеринг, ще излезем на площадите и ще протестираме, ще минем в блокада на всички политики на статуквото, което си разреши да бутне страната към нови избори, с цел да си прави тънки партийни сметки и да счита, че от него зависи ориста на държавното управление. Това се отнася и за потриващите ръце, които сънуват златни кюлчета и златно руно по едно и също време. Няма да има кюлчета, чекмеджето си отиде и хората бдят и санкционират всеки собственик на револвер и пачки, откраднати от народа. Ние идваме и ще сме на улицата при хората, в случай че техният дневен ред се измести от грижата на този парламент. Трябва да сме по смирени в партийните си упоритости, с цел да има среда за съединението прави силата, изброи още Мая Манолова.

В умозаключение тя даде обещание на сънародниците, че няма да ги принуди да отидат трети път на избори, ще се поеме отговорност за едно положително ръководство.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР