Да се излекуваш от коронавирус само за три дни? Възможно

...
Да се излекуваш от коронавирус само за три дни? Възможно
Коментари Харесай

Бизнесмен, върнал се от Банско: Излекувах се от коронавирус само за три дни

Да се излекуваш от ковид единствено за три дни? Възможно ли е това?

Ивайло Пандов е предприемач, който стана първият " заразил се " и " излекувал се " от COVID-19 в толкоз къс период от време. 

``
реклама

Какво в действителност се е случило?

Ивайло Пандов бил на отмора в Банско дружно със своето семейство още преди в зимния ни курорт да бъдат открити случаи на инфектирани с ковид, а градът да бъде подложен под карантина. Семейството обаче взема решение, че е редно да си направи проби за COVID-19.

" Нямахме признаци, само че взехме решение да се тестваме за персонално успокоение. Заявихме проучвания от частна лаборатория. Медицинските лица пристигнаха в дома ни, взеха ни проби. На цялото ми семейство, резултатите дойдоха вкупом и бяха негативни. Моят тест обаче го нямаше ", споделя той.

Ден по-късно обаче фамилията бива събудено от полицейски чиновници, които твърдели, че Ивайло Пандов е позитивен за COVID-19.

" Наложиха ми карантина, всички нужни ограничения - обособена стая, обособени облекла, дезинфекцираха цялата къща. Аз от своя страна незабавно започнах да диря по какъв начин да преструктурирам работата си ", споделя още Ивайло Пандов.

Негови другари го посъветвали да се тества наново, само че този път в държавно институция.

" Замислих се, че е някак необичайно фамилията ми да не е инфектирано, а аз да съм. Успях да стигна до ВМА, направих си тест. Резултатите пристигнаха още вечерта. Бяха негативни. Специалистите обаче ме посъветваха да направя още един тест. След 24 часа се откри, че той също е негативен ", означи предприемачът.

Всички проби, които са му били направени, са били PSR проби.

Кристалина Георгиева: Световната стопанска система може да изпадне в по-тежка криза, в сравнение с през 2009 година

Междувременно са му създали и бърз тест - също негативен.

" Наложи се обаче да изчакам още няколко дни до момента в който ми смъкват карантината ", означи Ивайло.

Той моли към всички, които са решили да си вършат проби чрез частна лаборатория, да повторят теста и в държавна болница.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР