Да се избере име на домашен любимец е далеч по-малко

...
Да се избере име на домашен любимец е далеч по-малко
Коментари Харесай

Какво издава името на домашния любимец за неговия собственик?

Да се избере име на домакински любим е надалеч по-малко отговорно, само че също толкоз мъчно начинание колкото и избирането на име на дете. Даже изборът при домашните любимци е доста по-богат, а въображението и творчеството на притежателите на процедура нямат граници.

Така по паркове и градинки се разхождат четириноги с какви ли не имена. Някои от тях са " типични " за типа им, други са човешки, трети - на исторически персони или кино герои. Но какво споделя за притежателя името на домашния му любим? Ето и отговора:

Име на човек

Ако домашният любим носи човешко име, това значи, че той е признат наедно с другите членове на фамилията в дома и към него се отнасят като към човек. Собственикът му най-вероятно е подходил към домашния си любим като към дете или като към брат/сестра. Най-вероятно на домашното куче или котка му се споделят секрети, приказват му и го почитат. Собствениците на тези животни са доста чувствителни и наблюдателни. Оценяват честността и положителните хора. 

Виж още: ТЕСТ: Знаеш ли за природата повече от едно 10-годишно дете?

Име на историческа личност/герой от митология

Ако домашният любим носи такова име, значи притежателят му е образован човек, интересуващ се от история, който обича да възнамерява нещата напред във времето. Той може би е могъщ, престижът в семейството. Този вид притежатели постоянно са индивидуалисти, които имат дълбока причина да изберат тъкмо това име за домашния си любим.

Виж още: Тайната на един благополучен 20-годишен брак: Говори Катрин Зита-Джоунс

Име на книжовен или кино воин

Най-вероятно притежателят на това животно обича да чете книги или да гледа филми. Изборът на име на любимеца му кореспондира директно с негов обичан воин, на който той се възхищава или желае да наподобява. Този вид хора са интелигентни, обичат да оставят положително първо усещане.

Виж още: ТЕСТ: Пробвай общата си просвета с тези 5 въпроса!

Име на храна

Ако домашният любим се споделя Бисквитка, Палачинка, Кюфте или нещо производно, значи той е най-глезеният в семейството. Собственикът му обича да го глези, само че обича да глези и себе си. Най-вероятно този човек не обича живота на бързи обороти, а да прави всичко, както си би трябвало. За него удоволствието е на първо място. 

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР