Да се иска свалянето на правителството и да се тръгне

...
Да се иска свалянето на правителството и да се тръгне
Коментари Харесай

БСП: Нови избори в момента са нелепи и нередни

Да се желае свалянето на държавното управление и да се тръгне към нови избори е неправилно, неуместно и не прави чест на никого от нас, съобщи в декларация от името на ПГ депутатът от " Българска социалистическа партия за България " проф. Георги Михайлов. Той подсети, че нацията се намира в рецесия и опитите да се горят мостове не са парламентаризъм.
Проф. Михайлов прикани да не се вършат опити за опело на едно незапочнато още ръководство. " Явявахте се от трибуната, наричахте ни главорези, когато вие сте рязали глави. Непрекъснато обвинявания в неспособност да се разбере какви са ползите на нацията, а се вършат непрекъснати пречки месеци наред в работата на най-висшия орган на страната ", акцентира депутатът. По думите на проф. Михайлов единици са тези, които се опитвали да бъдат прагматични от трибуната.
" Ние добре си спомняме кой направи преврата 9 юни, какво се случи 2 години по-късно. Спомняме си по какъв начин се изгаряха хора и този, който цитирахте, беше разстрелян в един тунел, където ви е позор да отидете и в никакъв случай не сте стъпвали. Всичко това постанова огромния проблем за помиряването и градивността на нацията. Този въпрос споделят и други сътрудници, които не се отнасят с вас и с всички нас с пренебрежение и подигравка, поставяйки на гърдите си табелата " специалист " и наричайки другите " профани ", възмути се проф. Михайлов.
" Нека от тази естрада не се замеряме с гнусни обвинявания и неприятни квалификации. Да търсим във всяко нещо, което се разисква тук, рационалността, а не това, което ще спре развиването на един или различен проблем, който Народното събрание ще реши ", обърна се проф. Михайлов към депутатите.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР